Bilimsel Başarılarımız

27.07.2021 3275

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı

TÜBİTAK tarafından 52'ncisi düzenlenen 2204 - A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında projemiz Bölge Yarışması'na katılmaya hak kazanmıştır. Projeye Danışmanımız Feride Nur Şahin ve öğrencilerimiz Salih Emir Karaca, Yusuf Durucu ve Furkan Kavuzkoz akıllı ulaşım sistemleri alanında katılmıştır.

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında düzenlenen TEKNOFEST yarışmalarına Akıllı Ulaşım Sistemleri kategorisinde yapmış olduğumuz proje ile katılan okulumuz yapılan tüm elemeleri başarıyla geçerek İstanbul'da yapılan Türkiye finallerinde ilimizi ve okulumuzu temsil etme imkânı bulmuştur. Projede okulumuz öğretmeni Feride Nur Şahin ve öğrencilerimiz Salih Emir Karaca, Yusuf Durucu ve Furkan Kavuzkoz emek vermiştir.