Güneykent Anadolu Lisesi

Vizyon: Güneykent Anadolu Lisesini; Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, bilgi ve becerisiyle ülkemizin yükselmesine katkı sağlayan, kültür ve tarihimizle bağ kurabilen, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan idealist gençler yetiştiren, güvenli ve huzurlu ortamıyla, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, kaliteli eğitim vererek başarısıyla öne çıkan ve yükseköğretime her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, güçlü bir eğitim öğretim kuruluşu hâline getirmek.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, aziz milletimizin büyük ve zengin geçmişinden aldığı güçle, kendisine emanet edilen öğrencileri; bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini de dikkate alarak geleceğe hazırlamaktır.

Başarılar: Akademik, Bilimsel, Sportif, Kültürel ve Sanatsal başarılarımız okul web sitemizin üst menüsünde bulunan BAŞARILARIMIZ modülünde ayrıntılı olarak paylaşılmıştır.

Saatler: 08.00 - 15.10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0342 371 7283

WEB - https://turkanmehmetaltunal.meb.k12.tr

Adres - Şahintepe Mahallesi 133338 Nolu Sokak No 2 Şahinbey / GAZİANTEP

Adres - Şahintepe Mahallesi 133338 Nolu Sokak No 2 Şahinbey / GAZİANTEP

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ŞEHİR MERKEZİNDEDİR.