Türkan Altun Avukat Mehmet Altun  Anadolu Lisesi öğrenci Taşıma İhalesi Duyurusu

Türkan Altun Avukat Mehmet Altun Anadolu Lisesi öğrenci Taşıma İhalesi Duyurusu

Türkan Altun Avukat Mehmet Altun  Anadolu Lisesi öğrenci Taşıma İhalesi Duyurusu

Türkan Altun Avukat Mehmet Altun Anadolu Lisesi öğrenci Taşıma İhalesi Duyurusu.  İhale Tarihi 04.09.2023  Saat 15.00'da Türkan Altun Avukat Mehmet Altun Anadolu Lisesi Okul Birliği Odasında Yapılacaktır.

2023-2024 ÖZEL ÖĞRENCİ TAŞIMA SERVİSİ İHALE İLANI

OKULUMUZ ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 04.09.2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

OKULUMUZA TAŞIMA YAPMAK İSTEYEN SERVİS ARAÇLARININ ŞARTNAMEYE UYGUN OLARAK TİTİZLİKLE TAŞIMA YAPACAKLARDIR.

İLGİLİ SERVİS TAŞIMACISI GERÇEK/TÜZEL KİŞİLERE DUYURU

2023-2024 Eğitim Öğretim yıllarında geçerli olmak üzere 1 (bir) eğitim yılı İçin Şahinbey Türkan Altun Avukat Mehmet Altun Anadolu Lisesi Taşımacıyı Tespit  Komisyonu olarak, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 5. maddesi 3. fıkrası ve  7. maddesi uyarınca ´Okul Servis Taşıması İşi´ ihalesi 04.09.2023 tarihinde Saat: 15:00´da Türkan Altun Avukat Mehmet Altun Anadolu Lisesi´nde yapılacaktır. İhaleye katılma şartnamesi ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Şartname dosyası Türkan Altun Avukat Mehmet Altun Anadolu Lisesi Müdürlüğü´nden ücretsiz teslim alınabilecektir. Uygun koşulları taşıyan ve istenen belgeleri hazırlayan iştirakçiler Açık Teklif İletme Usulü ile tekliflerini okul ''Taşımacıyı Tespit Komisyonuna'' 04.09.2023 Persembe günü Saat 14.00 ´a kadar imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

Ramazan GÖÇER

Taşımacıyı Tespit Komisyonu Başkanı

28.08.2023 783

meb_iys_dosyalar/27/08/764965/dosyalar/2023_08/28113610_Tasima-sartname.docx28-08-2023