Okulumuz Öğrencisi Yunus Emre Taş Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı.

Avrupa Taekwondo Birliği tarafından Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen şampiyona tamamlandı. Milli sporcular, şampiyonada 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 8 madalya elde etti.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarıda emeği geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulubüne, Ailesine ve Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Türkiye, şampiyonayı genel klasmanda takım halinde 3. sırada tamamladı. Milliler, erkek takım sıralamasında ise 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile Avrupa ikincisi oldu.

07.12.2021 318

07-12-2021