Korfbol Takımımız TÜRKİYE'NİN EN İYİ 8 takımı arasında !

Korfbol Takımımız TÜRKİYE'NİN EN İYİ 8 takımı arasında !

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılında okul sporları kapsamında yapılan Korfbol maçlarında Mart ayında Gaziantep Şampiyonu, Nisan ayında ise Bölge Şampiyonu olan takımımız Kocaeli'de yapılan Türkiye Finallerinde de başarılı bir performans gösterdi. Takımımız gruptan çıkmayı başararak çeyrek finale kaldı. Çeyrek final maçında ev sahibi Kocaeli temsilcisine kaybeden takımımız 100'den fazla okulun katılım gösterdiği Korfbol branşında adını Türkiye'nin en iyi 8 takımı arası yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.

Takımımız finallerde göstermiş olduğu performans ve mücadele ile de taraflı tarafsız izleyen herkesin takdirini kazanmayı da başardı.

Okulumuzda bu sene ilk kez kurulan Korfbol takımımız, 3 ay gibi bir kısa bir sürede Korfbol malzemesi dahi olmadan yapmış olduğu antrenmanlar ile Gaziantep Şampiyonu, Bölge Şampiyonu ve Türkiye Finallerinde ise Çeyrek Finalist olmayı başararak Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına adını yazdıran öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, gelecek sene Türkiye Şampiyonluğu yolunda başarılar dileriz.

Ayrıca takımımızı turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerimiz Turhan ÖZŞAHİN ve Erol KELEŞ'e teşekür ederiz.

01.06.2022 1686