Korfbol Takımımız TÜRKİYE'NİN EN İYİ 12 takımı arasında !

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı okul sporları kapsamında yapılan Liseler arası Korfbol maçlarında okulumuzu temsil eden takımımız daha önce GAZİANTEP ŞAMPİYONU olarak bizleri gururlandırmıştı. Bu hafta Malatya'da yapılan Bölge Şampiyonasında ise karşılaştığı tüm rakiplerini yenen takımımız BÖLGE ŞAMPİYONU olmayı da başardı.

Takımımız kazanmış olduğu şampiyonluklar ile büyük bir başarı göstererek Korfbol branşında Türkiye'deki en iyi 12 okul arasına adını yazdırmayı başardı.

Sporcularımız 23-27 Mayıs tarihlerinde Kocaeli'nde yapılacak olan finallerde Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

Ayrıca takımımızı turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerimiz Turhan ÖZŞAHİN ve Erol KELEŞ'e teşekür ederiz.

28.04.2022 1255