KORFBOL GAZİANTEP ŞAMPİYONU GÜNEYKENT ANADOLU LİSESİ !

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Korfbol maçlarında okulumuzu temsil eden takımımız çıkmış olduğu 5 maçı da kazanarak ŞAMPİYON olmayı başardı.

Geçen sene önce Gaziantep Şampiyonu, sonra Bölge Şampiyonu olan Türkiye Finallerinde ise çeyrek finale kalarak Türkiye'nin en iyi  8 takımı arasına kalan takımımız bu sene de şampiyonluğu kimseye kaptırmadı.

Takımımız 2 sene üst üste ŞAMPİYON olmayı başararak başarının tesadüf olmadığını kanıtladı.

Takımımız bu sonuçla ilerleyen tarihlerde Mersin'de düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasına da katılmaya hak kazandı.

Gençlerimizi şampiyonluktan dolayı tebrik eder, bölge şampiyonasında başarılar dileriz.

Ayrıca takımımızı turnuvaya hazırlayan beden eğitimi ve spor öğretmenlerimiz Turhan ÖZŞAHİN ve Erol KELEŞ'e teşekkür ederiz.

13.04.2023 1588