Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan okulumuzun tarih öğretmeni İlay Hanım MOROĞLU’dan sonra 11-B sınıfından Hanife BAY 100. Yıl Marşını okudu. Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Zekeriye KIRK tarafından hazırlanan orotorya’dan  sonra Müzik öğretmenimiz Ziya ÜNAL tarafından hazırlanan okul koromuzdan 11-E sınıfı öğrencisi Sinem Tek ve Ecem DUMAN adlı öğrencilerimiz  “Hatırla Sevgili Ülkem” adlı marşı söyledi. 12-E sınıfından Seda Nur ASLAN ‘Gide Gide Bir Söğüde Yaslandım’ adlı türküyü okudu. 11/C sınıfından Elif Nur Dündar adlı öğrenciyi “İki Keklik” adlı türküyü söyledi. 11/E sınıfından Sinem Tek ve Ecem Duman adlı öğrencileri “Fikrimin İnce Gülü” adlı şarkıyı okudu. Daha sonra 10/H sınıfından Samira Özeren adlı öğrenciyi “Recebim” adlı hareketli türküyü seslendirdi.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı dolayısıyla sınıflar arası yapılan Voleybol Cumhuriyet Kupası turnuvasında Voleybolda 1. Olan 11/E sınıfı öğrencilerine ödüllerini Okul Müdürümüz Ramazan GÖÇER ile Kerime Burcu AKALTIN verdiler.

Voleybolda 2. Olan 11/B sınıfı öğrencilerine ödüllerini okulumuz müdür yardımcısı Osman ÇİFTÇİ ile Barış verdiler.

Voleybolda 3. Olan 11/D sınıfı öğrencilerine ödüllerini vermek üzere okulumuz müdür yardımcısı İsmail Erhan ÖZTÜRK ile Bilge TATLIPINAR verdiler. Ödül töreninden sonra Halk Oyunları eşliğinde öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri devam etti.

28.10.2023 181