Bu Maçın Kaybedeni Yok !

Okulumuz öğrencileri velileri ile voleybol maçında karşı karşıya geldi. Okulumuz kapalı spor salonunda yapılan müsabaka renkli anlara sahne oldu. Çok sayıda izleyici tarafından takip edilen karşılaşma velilerimiz ve öğrencilerimizin hafızalarında unutulmayacak bir anı olarak yerini aldı.

Karşılaşmayı takip edenler arasında bulunan okul müdürümüz sayın Ramazan GÖÇER '' veli ve öğrencilerimizi aynı sahada görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti, ilerleyen süreçte bu tür etkinliklere daha çok yer vererek kurum kültürümüzün bir parçası haline getirmek istediklerini'' belirtti.

Ayrıca bu maçı organize eden Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerimiz Turhan ÖZŞAHİN, Erol KELEŞ ve Abdurrahman KAYA'ya teşekkür ederiz.

11.01.2022 1386

11-01-202211-01-202211-01-2022